Webdersanesi
2012 ÜDS Bahar Dönemi Başvuruları
2012 ÜDS Bahar Dönemi Başvuruları
17 bin öğretmen atamasında oluşan minimum puanlar
17 bin öğretmen atamasında oluşan minimum puanlar
Fatih Projesi 17 ildeki 52 okulda başladı
Fatih Projesi 17 ildeki 52 okulda başladı

Akademik personel alacak üniversiteler

Tarih 09-02-2010   Yorum Ekle !Sen de yorumunu ekle ! Yazi Küçült Yazi Küçült

Van Yüzüncü Yıl ve Bayburt Üniversitesi Rektörlükleri, muhtelif birimlerde istihdam edilmek üzere 1 profesör, 2 doçent ve 40 yardımcı doçent alacak.

Üniversitelerin akademik personel alımlarına ilişkin duyuruları, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyurulara göre Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü, İlahiyat Fakültesinin Tefsir, Eğitim Fakültesinin Fizik Eğitimi Bölümü için 1 er doçent alımında bulunacak.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü ayrıca toplam 14 yardımcı doçent alacak.

Buna göre yardımcı doçentlerin görev yapacağı yerler ve sayıları şöyle:

Matematik eğitimi (ilköğretim 1- bilgisayar ve öğretim tek. 1- müzik eğitimi 1-resim-iş eğitimi 1), Tıp Fakültesi (iç hastalıkları 1- çocuk cerrahisi 1), Fen Edebiyat Fakültesi (uygulamalı matematik 1- genel biyoloji 1), Diş Hekimliği Fakültesi (periodontoloji 2-diş hastalıkları ve tedavisi 1), Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (yapı inşaat mühendisliği 1-enerji (Makine Mühendisliği 1), Ziraat Fakültesi (Yemler ve Hayvan Besleme 1)

Ziraat Fakültesinin Yemler ve Hayvan Besleme Bölümü için alınacak yardımcı doçent adayında, kanatlı hayvan besleme alanında doktora yapmış olması şartı aranacak.

Bu arada yardımcı doçentler için, 8 Mart 2010 tarihinde saat 10.00 da ilgili birimlerde yabancı dil sınavı gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını, 15 gün içinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğünün ilgili birimlerine yapacaklar.

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Öte yandan Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik, Eğitim ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde istihdam edilmek üzere 1 profesör ve 26 yardımcı doçent alacak.

Mühendislik Fakültesinin endüstri mühendisliği anabilim dalı için, doçentlik ünvanını ergonomi bilim alanında almış 1 profesör alınacak.

Yardımcı doçentlerin görev yapacağı anabilim dalları ve sayıları da şöyle:

Mühendislik Fakültesi (yapı 1, mekanik inşaat 1), Mühendislik Fakültesi (gıda bilimi 1, mekanik 1, termodinamik 1, ulaştırma 1, geoteknik 1), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (iktisat politikası 1, iktisadi geliş. uluslararası iktisat 1, muhasebe ve finansman 1, sayısal yöntemler 1, hukuk bilimleri 1, ticaret hukuku 1), Eğitim Fakültesi (fen bilgisi öğr. 1, fen bilgisi öğr. 1, İngiliz Dili eğitimi 2, matematik eğitimi 1, okul öncesi eğitimi 1, Türkçe eğitimi 2, Türkçe eğitimi 1, resim-iş eğitimi 2, müzik eğitimi 1).

Başvurular 15 gün içinde, Bayburt Üniversitesine mesai saati sonuna kadar yapılacak.

AA

Yorum - Tartışma - Soru - Cevap
Bulunduğunuz Sayfayı PAYLAŞIN !
Akademik personel alacak üniversiteler
Tarih      09-02-2010 tarihinde gönderildi.
Yorum Ekle !   Bu habere yorumunu ekle !

Kategori Haberleri
Anasayfa
Üye Ol
Görüntülü Dersler
Kurslar Dershaneler
Anasayfa
Üyelik
Görüntülü Dersler
Kurs Rehberi
Web Dershanesi
Eglence Oyun
Anketler
Foto Galeri
EDershane
Eglence
Anketler
Galeri
Arsiv Arama
Sinav Takvimi
Reklam Iletisim
İlginç Bilgiler Ansiklopedisi
Arsiv Arama
Egitim Ajandasi
Reklam Iletisim
İlginç
Bilgiler
Köşe Yazıları
ANKET
Fatih projesi..
günümüz teknolojisini eğitim ortalarına getirecek çok önemli bir adım
bir şey değiştirmeyecek, önemli olan öğretmenlerin beceri ve bilgisidir
bir yandan bilişim teknolojileri dersi kaldırılırken bu proje çok samimi ve akılcı göünmüyor
öğretmenler bu eğitim teknolojilerini kullanabilecek yeterlilikte değil
birilerini zengin edecek
Foto Galeriden..
 
Foto Galeri
 
Kurs Rehberi
Şehir
Kurs Türü
Kurs Ekle
Bugünkü Gazeteler
Üye Giriş
 
Ilginç Bilgiler
 Yeşil ot yiyen ineklerin sütleri niçin beyazdır ?
 Şemsiyelerin çoğunun rengi niçin siyahtır ?
 Sirk çadırları niçin daima daire biçimindedir ?
 Yalan makinesi nasıl çalışır ?
 Telefon tuşlarında niçin çıkıntılar var ?
 Erkekler eskiden nasıl tıraş oluyorlardı ?
 Saatin akrep ve yelkovanı niçin sağa dönüyor ?
 Neden esneriz ?
 Niçin uyuyoruz ?

Anasayfa   Egitim  SBS   ÖSS   DGS   KPSS   KPDS-ÜDS   ALES   AÖF   Yüksekögretim   E-Dershane  Kurs Rehberi   İlginç Bilgiler Ansiklopedisi  Fotogaleri  Eglence   Reklam & Iletisim 
Gizlilik Sözlesmesi - Kullanim Antlasmasi
Web Dershanesi ucretsiz KPSS Kursu Dersleri Webmasterim.Com Sinava Hazirlik Bizim Yemekler - Yemek Tarifi Sitesi